آکورد گیتار برای آهنگ های پاپ - تمرینات تفکیک قدرت دست چپ و راست
منوی كاربری

این وبلاگ را صفحه خانگی خود كن !    به مدیر وبلاگ ایمیل بزنید !    این وبلاگ را به لیست علاقه مندی های خود اضافه كنید !

پیغام مدیر :سلام دوست عزیز. به این وبلاگ خوش اومدین؛ در صورت آنلاین نبودن من، پذیرای آفلاین های شما هستم

نظرسنجی
به نظر شما برجسته ترین گیتاریست ایرانی حال حاضر کیه؟

آدرس های دیگر
صفحات وبلاگ

تبلیغات
make avatar
لینك به ما

آب و هوای چند شهر ایران

تهرانClick for Tehran, Iran Forecast

اصفهانClick for Esfahan, Iran Forecast

مشهد

Click for Mashhad, Iran Forecast

شیراز

Click for Shiraz, Iran Forecast

اهواز

Click for Ahwaz, Iran Forecast

تبریز

Click for Tabriz, Iran Forecast

قزوین

Click for Ghazvin, Iran Forecast

کیش

Click for Kish Island, Iran Forecast

آمار وبلاگ
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

افراد آنلاین:

كل مطالب :

كل نظرات :

ایجاد صفحه : - ثانیه

چت کاربران وبلاگ

سه شنبه 17 بهمن 1385
تمرینات تفکیک قدرت دست چپ و راست

تمرینات تفکیک قدرت دست چپ و راست :بارها دیده میشود که در هنگام اجرای یک قطعه - بخصوص قطعاتی با تعداد زیادی آکورد نوازنده خسته شده(بخصوص نو آموزان ) و یا صدای خوبی از گیتار او به گوش نمیرسد و بنوعی چندین نت موجود در گیتار به صدا در نمی آید دلیل این امر اکثرا فشار بیش از حد بر روی سیمها و یا برعکس فشار ناکافی برای گرفتن آکورها میباشد

تمرینات تفکیک قدرت و شناخت فشار کافی که باید بر روی سازتان بیاورید که نوازندگان توجه جدی به آن ندارند نکته قابل توجه که باید ذکر کرد این است که شما بتوانید قدرت و فشار دست چپ خود را بشناسید - وقتی دست شما ضربه آپویاندویی را محکم اجرا میکند دست چپ شما نباید فشار را افزایش دهد و این یعنی تفکیک عملکرد قدرت دست راست و چپ .. و به همین صورت در گرفتن آکورد های باره دار نیز باید به این نکته توجه کرد که نباید فشاری بیش از حد بر دست وارد نماید!

در این مقاله که بدست همکار سایت خانم گلنار محمدی فر ترجمه شده است شما با چند نمونه تمرین برای رعایت فشار کافی بر روی سیمها آشنا میشود در مقالات آتی روشهای تمرینی مفید دیگری در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت

۱=تمریناتی برای رعایت فشار کافی بر روی سیمها :

قرار دادن انگشتان در جای صحیح، فشار کافی بر روی سیمها باید همزمان با رعایت ارزش زمانی نت ها باشد.( عدم رعایت این امر موجب این میشود که ارزش زمانی نت رعایت نشده و گاهی صدا به حالت استکاتو به گوش میرسد)

امروزه اکثر گیتاریست ها به این حقیقت واقفند که برای ایجاد فشار کافی بر روی سیمها انگشتان نوازنده باید دارای قدرت مناسبی باشد. و این کار مستلزم تمرین بسیار است.

پیشنهاد ما: گامهایی که در پوزیسیون سوم، ششم و دهم است را ابتدا به آرامی بنوازید

توجه: گامهای را بصورت کروماتیک بنوازنید

( از پوزیسیون پایین به بالا(از سیم ۱ تا ۶ )، تمام نتها به دنبال هم تا حدی که امکانش موجود است) توجه: با قدرت و فشار کافی انگشتان دست چپ بنوازید. نهایتا این تمرین باید شامل آکوردها نیز میشود

نکته: هنرجو باید آگاه باشد: هنگامی که آکوردهای بین 4 نت یا بیشتر را تمرین می کند تک تک نتهایی که در آکورد نواخته می شود باید شنیده شود. اغلب یک یا دو نت آکوردها به دلایلی به وضوح شنیده نمی شوند.

۲=تعدادی از آکوردهای گیتار احتیاج به barre دارند (به حالتی اطلاق می شود که نوازنده با انگشت اشاره دست( شماره ۱ ) ، تعدادی یا تمام - بصورت نمی باره یا باره کامل -سیم های ساز را محکم می گیرد.)

پیشنهاد: نواختن آکوردها به صورت آرپژ به شما کمک خواهد کرد تا متوجه مشکل شوید و آن را اصلاح کنید.

این مرحله احتیاج به توجه و دقت کافی دارد. فشار روی دسته ساز و روی تمام سیم ها باید به یک اندازه باشد و روزانه زمان کوتاهی باید صرف آکوردهای barre شود.

تمرین ابتدا از پوزیسیون اول باره گرفته تک تک نت ها را از سیم اول تا سیم ششم وسپس آکورد فاماژور را گرفته و تک تک سیمها را به صدا در اورده بصورتی که تمام صداها به وضوح شنیده شود.

اینک دست چپ را روی پرده بعدی و همان حالت قبلی دوباره هشت بار بنوازید. این تمرین را تا پرده ۱۲ ادامه داده و دوباره پرده به پرده به نقطه شروع برگردد. همه انگستان باید دقیقا در جای خود یعنی نزدیک پرده قرار گیرند. با این تمرین انگشتان مهارت حرکت روی پوزیسیون ها را پیدا می کنند.

( البته ای نتمرین را میتوانید به مرور زمان اجرا نمایید تا فشار بیش از حدی بر دست و انگستان شما وارد نشود )

و پس از این مرحله تمرینات باید سرعت بگیرد. چند پیشنهاد برای هنرآموزان مبتدی و نوازندگانی که از صدای ساز خود ناراضی هستند:

-سعی کنید بیشتر از آنکه تمرینتان حالت ماشینی داشته باشد با فکر باشد. دائما به هدفی که دارید فکر کنید . نواخته هایتان را مرتبا گوش دهید.( اجراهای خود را ضبط کنید )

نوشته شده توسط رضا ساعت 11:02 ق.ظ موضوع مطلب :‌ دیگر موضوعات ,

ویرایش شده در - و ساعت -

لینك ثابت | نظرات ()